Kwaliteit van vlees

Hoe weet je wat voor vlees je in de kuip hebt? Bij Nice to Meat weet je zeker dat het goed zit. Het bedrijf heeft namelijk het hoogste kwaliteitsniveau dat een levensmiddelenbedrijf kan behalen. Zo kun je ervan op aan dat alle vleesproducten volgens de hoogste voedselveiligheidstandaard worden geproduceerd en vervoerd.

Kwaliteit van vlees

Bij Nice to Meat zijn er meerdere audits per jaar, waar een aantal kritische normen waaraan voldaan moet zijn. Het gaat dan om de traceerbaarheid van producten, grondstoffen en materialen. Maar ook om de correcte naleving van regels en de strikte uitvoering van corrigerende maatregelen.

Aan al deze eisen moet Nice to Meat voortdurend voldoen. Daarom is er iedere dag controle op hygiƫne en iedere week op bacteriƫn. Ook zijn alle medewerkers gehouden aan specifieke gedrags- en kledingvoorschriften en er is permanent toezicht op schoonmaak en op directe omgevingsfactoren. Deze maatregelen van Nice to Meat en van fok tot kok, beschermen tegen eventuele schadelijke invloeden van buitenaf. Een geruststellende gedachte voor iedere topchef!

Nice to Meat BV

Ik ben eenProfessional

Ik ben eenParticulier