Export

Pleased to Meat you

De culinaire top van Nederland weet zo langzamerhand gelukkig wel wat Nice to Meat te bieden heeft. In feite is de gehele horeca in ons land op de hoogte van de kwaliteit en de service van Nice to Meat. Dat er diverse vleessoorten van de hoogste kwaliteit eigenhandig geïmporteerd worden uit onder andere Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika, is eveneens bekend. Maar wist je ook dat Nice to Meat zich ook bezighoudt met het exporteren van vers vlees en vleesproducten? Dit gebeurt onder de vlag van Nice to Meat International. Inmiddels gaan we naar 23 landen met onze gold label producten.

Export

Meat is Art is de slogan van Nice to Meat. Die filosofie zie je dan ook terug in alles wat het bedrijf doet. Alleen al de manier waarop producten worden geportioneerd is van het hoogste niveau. Alle portioneringen hebben hetzelfde gewicht en model in de juiste consistentie. Dat is perfectie tot in ieder detail! 

Nice to Meat International levert op verzoek ook grote hoeveelheden geportioneerde producten in het buitenland. Of het nu gaat om duizend of vijftienduizend steaks: elke order krijgt dezelfde toegewijde aandacht. Niet voor niets zeggen wij: ’Pleased to Meat you’!

Nice to Meat BV

Ik ben eenProfessional

Ik ben eenParticulier