maandag 22 september 2025

Nice to Meat lanceert PURO ANGUS BEEF



Premium Angus beef, 200 dagen graan gevoerd

Rotterdam, 22 september 2025 – Nice to Meat introduceert vandaag op de Gastvrij Rotterdam PURO ANGUS BEEF, een nieuwe premium selectie binnen het Select Label. Het Angus beef is afkomstig van Frigorífico Las Piedras in Uruguay, waar al vier generaties lang met vakmanschap en respect voor dier en natuur wordt gewerkt.

De runderen worden 200 dagen graan gevoerd, wat zorgt voor een diepe smaak en uitzonderlijke malsheid. Alleen het vlees met een marble score van minimaal 4+ / 5+ wordt exclusief voor Nice to Meat geselecteerd. Daarmee biedt Nice to Meat PURO ANGUS BEEF kwaliteit vergelijkbaar met Top Choice en Prime uit de VS.

Mikel Pouw, eigenaar Nice to Meat:
“Wij zijn trots om PURO ANGUS BEEF onder ons Select Label te introduceren. Het combineert topkwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en geeft restaurants de kans hun gasten een onovertroffen eetbeleving te bieden.”

Naast smaak speelt duurzaamheid een belangrijke rol: producent Las Piedras is de eerste vleesproducent met een ESG-certificering. Het bedrijf investeert in circulaire landbouw, slim watergebruik en hernieuwbare energie via een eigen windturbine.

Familiebedrijf Nice to Meat (since 1894) wordt geleid door de broers Patrick en Mikel Pouw, die samen jarenlange ervaring hebben in het importeren van topkwaliteit Angus beef van over de hele wereld. Het assortiment omvat onder andere: Creekstone Black Angus, Schotse Stoddart Aberdeen Angus en Aussie Angus Reserve. Met de toevoeging van PURO ANGUS BEEF versterkt het bedrijf zijn aanbod voor de gastronomie.


Nice to Meat BV

Ik ben eenProfessional

Ik ben eenParticulier