Nice to Meat taalkeuze Nederlands English
Webshop Consumenten webshop

Partners

Creekstone Farms
Creekstone Farms is producent van het door ons geïmporteerde Corn-fed Black Angus beef, dat gegarandeerd afkomstig is van Black Angus runderen die in een diervriendelijke omgeving opgroeien met een 100% plantaardige voeding, het supermalse vlees is vrij van hormonen en antibiotica.
Bezoek de partner website

The Duke of Berkshire
Het Berkshire varken is een Brits vleesvarken met een lange historie. Het met uitsterven bedreigde ras werd in 1976 door dierenarts Kees Scheepens naar Nederland gehaald. Met veel liefde en persoonlijke zorg hoeden hij en zijn gezin de zwarte zuivere rasdieren op hun boerderij ‘De Walnoot en Wilg’ in het Noord-Brabantse land.
Bezoek de partner website

OFYR
Het nieuwe buitenkoken: OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.
Bezoek de partner website