Nice to Meat taalkeuze Nederlands English
Webshop Consumenten webshop

Het Quality Label Concept

Het Quality Label Concept is een USP van Nice to Meat. Het werd door ons ontwikkeld om de vaktechnische bewerking van het vlees en het bestellen ervan overzichtelijk en eenvoudig te maken Daarbij wordt ons assortiment opgesplitst in
3 categorieën:

Nice to Meat Classic Label

Een label dat zich onderscheidt door producten van een goede kwaliteit met een uitgekiende prijs/kwaliteit verhouding. Vaak gekoeld of diepgevroren ingevoerd uit Zuid Amerika en Nieuw Zeeland, soms ook uit eigen land. Perfect vlees voor petit-restaurants en eetcafé's met een klantenkring die ambiance en gunstige prijs belangrijker vinden dan culinaire hoogstandjes. Al onze Classic Label producten worden op standaardgewicht geportioneerd en verpakt.

Nice to Meat Select Label

Dit label wordt toegekend aan een uitstekende kwaliteit vers vlees, meestal door Nice to Meat rechtstreeks geïmporteerd uit gerenommeerde vleesproducerende landen. We spreken over geselecteerd Iers rundvlees, Hereford, lamsvlees uit Nieuw Zeeland, vers gevogelte maar ook over het beste van het beste uit Nederland zelf. Ons Select Label staat voor een serie uitgebalanceerde producten waarmee de chef-kok probleemloos culinair kan scoren. Perfect voor 4- en 5-sterren hotels, restaurants en gourmetbistro's die vleesgerechten van een constant hoog kwaliteitsniveau willen serveren, deze producten worden op elk gewicht geportioneerd en verpakt.

Nice to Meat Gold Label

De allerhoogste kwaliteit, speciaal gereserveerd voor culinaire top van de horeca. Het vlees wordt gescheiden van de overige productie bewerkt en is veelal afkomstig van op dier- en milieuvriendelijke wijze gefokte runderen, kalveren, lammeren, wild en gevogelte. Al onze Gold Label producten kunnen geheel volgens de persoonlijke voorkeur van de chef-kok worden besteld. De rijping geschiedt volgens de 'dry-aging' methode, wat inhoudt dat er vocht wordt onttrokken aan het vlees, waardoor er na het bakken méér en smaakvoller vlees overblijft.

Onze labels sluiten aan bij de keuzes die professionele chef-koks en inkopers voor hun verschillende vleesgerechten willen kunnen maken. Alle labels garanderen een zorgvuldig geteste kwaliteit alsook vakkundige bewerking en aflevering volgens streng gecontroleerde, wettelijk vereiste hygiënische condities (IFS).