Nice to Meat taalkeuze Nederlands English
Webshop Consumenten webshop

Greenious

GREENIOUS IS FEELGOOD MEAT
"Maatschappelijk verantwoord" en "duurzaam" zijn begrippen die vandaag de dag bij vrijwel iedereen bekend zijn. Want we beseffen steeds meer dat de aarde geen onuitputtelijke bron is. Een respectvolle omgang met alles wat de aarde ons biedt, is van groot belang als we iets willen nalaten aan de volgende generaties. En goede manier om dit te doen, is door duurzaam te produceren. Fair Trade levensmiddelen en seizoensgevangen vis zijn hier goede - en zeer succesvolle! - voorbeelden van. Het is tijd om dezelfde groene weg in te slaan voor vlees met smaak. Dat kan met Greenious!

Vlees dient volgens Greenious niet meer alleen van superieure kwaliteit te zijn, maar ook verantwoord. Een verantwoord product met respect voor de dieren en het milieu. Dit is waar Greenious voor staat: Vlees dat wordt geproduceerd met aandacht voor dierenwelzijn en milieu, zonder concessies te doen aan kwaliteit en smaak.

Een verantwoorde keuze

Dagelijks staat men voor keuzes, ook als het gaat om eten. Bij de supermarkten en slagerijen is het aanbod in vlees sterk veranderd. Kwaliteit heeft plaatsgemaakt voor kwantiteit. Ook in de horeca is het vaak onduidelijk wat "het verhaal" is acher het stuk vlees. Dat is met Greenious verleden tijd. Greenious biedt verantwoorde producten met een betrouwbare herkomst, waar we u graag alles over vertellen. Met Greenious wordt heerlijk vlees herkenbaar zodat de bewuste consument er om kan vragen bij de restaurateur.

Door de garantie van gecontroleerd dierenwelzijn en een klimaatneutrale verwerking, kunt u nu dubbel genieten.